apk indir mobil oyun
sex sohbet
porno izle
sohbet numaraları
numaradan isim bulma
davul zurna ekibi kiralama
mp3
türkçe porno - porno - mobil porno

Σεμιναρια

Σεμινάριο Υπαίθριας και Αστικής Λαχανοκομίας

  • Διάρκεια διαλέξεων:5 ώρες
  • Σημειώσεις: 500 σελίδες
  • Απονομή πιστοποιητικού (12 ωρών): Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος συμμετοχής:50€ 12€! Η προσφορά ισχύει μέχρι 22 Μαρτίου 2019!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου
  • Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν λαχανικά σε επιχειρηματικό ή οικιακό επίπεδο.

    Δομή σεμιναρίου

    ΕΝΟΤΗΤΑ 1η:

    Βασικές έννοιες λαχανοκομίας

    Ορισμός και Τύποι Αστικής Λαχανοκομίας.

    Παράγοντες επίδρασης Αστικής Λαχανοκομίας.

    Οφέλη και προβλήματα.

    Οι παράγοντες που επηρεάζουν την καλλιέργεια των λαχανικών (έδαφος, αέρας, άνθρωπος, χρόνος, φυτά).

    Σχεδιασμός Οικιακού-Αστικού Λαχανόκηπου.

    Προετοιμασία σπορείου.

    Σπορά και μεταφύτευση λαχανικών.

    Εποχή και τεχνικές.

    Συγκαλλιέργεια και εναλλαγή λαχανικών.

    Ζιζάνια και αντιμετώπιση.

    Πότισμα και λίπανση.

    ΕΝΟΤΗΤΑ 2η:

    Η καλλιέργεια των σημαντικότερων λαχανικών*

    Τα κολοκυνθοειδή: αγγούρι, καρπούζι, κολοκύθι, πεπόνι.

    Τα σολανοειδη: τομάτα, πατάτα, πιπεριά, μελιτζάνα.

    Τα σταυρανθή: κουνουπίδι, λάχανο, ραπανάκι.

    Τα σύνθετα: αγκινάρα, αντίδι, μαρούλι, ραδίκι.

    Τα βολβώδη: κρεμμύδι, σκόρδο, πράσο, σπαράγγι.

    Τα σκιαδόμορφα: καρότο, σέλινο, μαϊντανός.

    Τα ψυχανθή: κουκιά, μπιζέλι (αρακάς), φασόλι.

    Άλλα: μπάμια, παντζάρι, σπανάκι.

    *Για κάθε φυτό αναλύονται:

                • Τα βοτανικά χαρακτηριστικά του.
                • Οι κατάλληλες εδαφοκλιματικές συνθήκες.
                • Η εποχή σποράς/φύτευσης και συγκομιδής.
                • Οι σημαντικότερες ποικιλίες.
                • Οι σωστοί συνδυασμοί φυτών στον λαχανόκηπο.
                • Οι κυριότεροι εχθροί και ασθένειες.
                • Οι απαραίτητες μετασυλλεκτικές χρήσεις.
                • ΕΝΟΤΗΤΑ 3η:

                  Μάρκετινγκ των κηπευτικών προϊόντων

                  Αποθήκευση

                  Τυποποίηση-Συσκευασία

                  Προβολή

                  Τρόποι προώθησης

                  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

                  € 12,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

                  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

    Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 14 March 2019 15:04
    Ανδρέας Παπασταύρου

    Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική Τοπίου και μεταπτυχιακές σπουδές στα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας.

    Είναι ο ιδρυτής και βασικός εισηγητής των μαθημάτων του e-school by agronomist.gr.

    Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σεμινάριο παραγωγής μπύρας Αμπελουργία-Οινολογία »
    Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Log in