apk indir mobil oyun
sex sohbet
porno izle
sohbet numaraları
numaradan isim bulma
davul zurna ekibi kiralama
mp3
türkçe porno - porno - mobil porno

Σεμιναρια

Μάθημα Ποιότητας Ελαιολάδου

Η Ελλάδα είναι η 3η χώρα σε παραγωγή ελαιολάδου παγκοσμίως και το 80 % του παραγόμενου ελληνικού ελαιολάδου είναι εξαιρετικό παρθένο. Το ελληνικό ελαιόλαδο το οποίο ακολουθεί τις ορθές πρακτικές από τα πρώτα στάδια της συγκομιδής της ελιάς καθώς και κατά την παραγωγική διαδικασία έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και κατέχει μια από της πρώτες θέσεις σε ποιότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το agronomist.gr υλοποιεί ένα online σεμινάριο, μέσα από την εκπαιδευτική του πλατφόρμα, με αντικείμενο «Ποιότητα Ελαιολάδου» με σκοπό την κατανόηση των εννοιών της ποιότητας και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου, τηη εξοικείωση με βασικές μεθόδους ελέγχου ποιότητας και ιδιαίτερα με τις οργανοληπτικές δοκιμές και η κατανόηση της επίδρασης της συσκευασίας στον καταναλωτή-πελάτη.

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

Ποιοτικά χαρακτηριστικά ελαιολάδου

Σύσταση του ελαιολάδου

Επίδραση στην ποιότητα του ελαιολάδου

2η Διάλεξη (Διάρκεια : 9 λεπτά)

Κατηγορίες ελαιολάδου

Τύποι ελαιολάδου

Ταυτότητα χαρακτηριστικών ελαιολάδου

3η Διάλεξη (Διάρκεια : 12 λεπτά)

Κριτήρια ποιότητας ελαιολάδου

Κριτήρια γνησιότητας

Νοθεία ελαιολάδου

Κυριότερες αναλύσεις

4η Διάλεξη (Διάρκεια : 13 λεπτά)

Οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου

Ειδικό λεξιλόγιο

Θετικές & αρνητικές ιδιότητες

Φύλλο δοκιμαστή

5η Διάλεξη (Διάρκεια : 9 λεπτά)

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ελληνικών ποικιλιών ελιάς

Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ξένων ποικιλιών ελιάς

6η Διάλεξη (Διάρκεια : 12 λεπτά)

Συσκευασία ελαιολάδου

Χαρακτηριστικά ετικέτας

Επισήμανση και παραπλάνηση

7η Διάλεξη (Διάρκεια : 7 λεπτά)

Πληροφορίες διατροφικής επισήμανσης

Διαθρεπτική αξία

Υποδείγματα ετικετών

8η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

Συσκευασία & εμπορία ελαιολάδου

Προσέλκυση καταναλωτή

Επιτυχημένο design

9η Διάλεξη (Διάρκεια : 10 λεπτά)

Διασφάλισης ποιότητας ελαιολάδου

Κίνδυνοι στο ελαιόλαδο

Σημεία ελέγχου κατά την τυποποίηση

10η Διάλεξη (Διάρκεια : 5 λεπτά)

Κριτήρια επιλογής ελαιολάδου

11η Διάλεξη (Διάρκεια: 30 λεπτά)

Η επίδραση του τύπου ελαιοτριβείου στην ποιότητα

Η επίδραση της μάλαξης στην ποιότητα

Η επίδραση του διαχωρισμού (διαφασικό ή τριφασικό;)

Φυγοκέντριση και ποιότητα

Blending & φιλτράρισμα σε σχέση με την ποιότητα

Χαρακτηριστικά εμφιάλωσης και ποιότητα

Πού απευθύνεται :
        • Σε ελαιοπαραγωγούς και επαγγελματίες ελαιουργικών εταιρειών
        • Σε υποψήφιους επαγγελματίες ελαιοπαραγωγούς
        • Σε μεταποιητές και εμπόρους ελαιολάδου
        • Σε γεωτεχνικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
        • ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

          € 30,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

          ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 05 January 2018 14:35
Ανδρέας Παπασταύρου

Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική Τοπίου και μεταπτυχιακές σπουδές στα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας.

Είναι ο ιδρυτής και βασικός εισηγητής των μαθημάτων του e-school by agronomist.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γενική Γεωργία Βιολογική Αμπελουργία »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Log in