Σεμιναρια

Εισαγωγή στο ISO 22000 & HACCP

  • Αριθμός διαλέξεων:50
  • Διάρκεια:4 ώρες
  • Σημειώσεις: 1.000+
  • Απονομή πιστοποιητικού: Ναι
  • Ημερομηνία διεξαγωγής: On demand
  • Τόπος διεξαγωγής: Διαδικτυακά
  • Κόστος συμμετοχής:50€ 17€! Η προσφορά ισχύει μέχρι 17 Νοεμβρίου 2017!!
  • Εισηγητής: Δρ Ανδρέας Παπασταύρου
ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1:

To σύστημα HACCP

Διάλεξη 1: Εισαγωγικά στοιχεία

Διάλεξη 2: Γιατί να εφαρμόσω HACCP;

Διάλεξη 3η: Φυσικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 4η: Χημικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 5η: Βιολογικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 6η: Οι 7 αρχές του HACCP

Διάλεξη 7η: Η πρώτη αρχή

Διάλεξη 8η: Η δεύτερη αρχή

Διάλεξη 9η: Η τρίτη αρχή

Διάλεξη 10η: Η τέταρτη αρχή

Διάλεξη 11η: Η πέμπτη αρχή

Διάλεξη 12η: Η έκτη αρχή

Διάλεξη 13η: Η έβδομη αρχή

Διάλεξη 14η: Το σχέδιο HACCP

Διάλεξη 15η: Σχηματισμός ομάδας

Διάλεξη 16η: Περιγραφή προϊόντος

Διάλεξη 17η: Καθορισμός προβλεπόμενης χρήσης

Διάλεξη 18η: Διάγραμμα ροής

Διάλεξη 19η: Επιτόπια επιβεβαίωση διαγράμματος ροής

Διάλεξη 20η: Επιτόπια επαλήθευση διαγράμματος ροής

Διάλεξη 21η: Εμπόδια κατά την εφαρμογή του HACCP

Διάλεξη 22η: Προαπαιτούμενα προγράμματα

Διάλεξη 23η: Ορθές παρασκευαστικές πρακτικές

Διάλεξη 24η: Έλεγχοι παραγωγής και διαδικασιών

Διάλεξη 25η: Μέτρα ελέγχου

Διάλεξη 26η: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα HACCP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2:

Το πρότυπο ISO 22000

Διάλεξη 27η: Εισαγωγικά

Διάλεξη 28η: Η εφαρμογή του ISO 22000

Διάλεξη 29η: Πλεονεκτήματα του ISO 22000

Διάλεξη 30η: Λεξιλόγιο και όροι ISO 22000

Διάλεξη 31η: Εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)

Διάλεξη 32η: Τεκμηρίωση ΣΔΑΤ

Διάλεξη 33η: Υπευθυνότητα διοίκησης

Διάλεξη 34η: Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων

Διάλεξη 35η: Εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία

Διάλεξη 36η: Έκτακτες καταστάσεις

Διάλεξη 37η: Ανασκόπηση διοίκησης

Διάλεξη 38η: Διαχείριση πόρων

Διάλεξη 39η: Σχεδιασμός και υλοποίηση ασφαλών προϊόντων

Διάλεξη 40η: Προκαταρκτικά βήματα ανάλυσης επικινδυνότητας

Διάλεξη 41η: Διεξαγωγή ανάλυσης επικινδυνότητας

Διάλεξη 42η: Καθιέρωση Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων

Διάλεξη 43η: Υιοθέτηση Σχεδίου HACCP

Διάλεξη 44η: Επικαιροποίηση εγγράφων, ιχνηλασιμότητα και σχέδιο επαλήθευσης

Διάλεξη 45η: Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες

Διάλεξη 46η: Επικύρωση ΣΔΑΤ-Επαλήθευση ΣΔΑΤ-Εσωτερική επιθεώρηση-Βελτίωση ΣΔΑΤ-Επικαιροποίηση

Διάλεξη 47η: Τεκμηρίωση προτύπου-Έγγραφα

Διάλεξη 48η: Είδη & διαδικασία επιθεωρήσεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3:

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ISO 22000 & HACCP

Διάλεξη 49η: Αντιστοιχίσεις μεταξύ HACCP και ISO 22000

Διάλεξη 50η: Το νέο πρότυπο ISO 22000

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

€ 17,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 19 October 2017 09:06
Ανδρέας Παπασταύρου

Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών με ειδίκευση στην Ανθοκομία-Αρχιτεκτονική Τοπίου και μεταπτυχιακές σπουδές στα Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας.

Είναι ο ιδρυτής και βασικός εισηγητής των μαθημάτων του e-school by agronomist.gr.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISO 9001 & Περιβαλλοντική Ασφάλεια
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Log in