fbpx
Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολή προτύπων ISO

Σχολή προτύπων ISO

Περιγραφή

Το agronomist.gr προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο κατάρτισης για ανθρώπους που εμπλέκονται στη βιομηχανία των τροφίμων και τις εξαγωγές τους σε απαιτητικές αγορές με θέμα: Σχολή Προτύπων ISO και σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα.

Το πακέτο κατάρτισης περιλαμβάνει 3 βιντεοσκοπημένα σεμινάρια συνολικής διάρκειας 15 ωρών και χιλιάδες σελίδες πρωτότυπων σημειώσεων. Με την ολοκλήρωση παρακολούθησης των διαλέξεων απονέμεται πιστοποιητικό παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο και 1 ενιαίο για το πακέτο κατάρτισης.

Πού απευθύνεται

          • Σε εξαγωγείς τροφίμων
          • Σε επαγγελματίες τροφίμων σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, οικοτεχνίες
          • Σε υποψήφιους επαγγελματίες τροφίμων
          • Σε νέους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν νέες δυνατότητες εργασίας
          • Σε γεωπόνους, τεχνολόγους γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων, κτηνιάτρους, χημικούς, μηχανικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις
          • Γιατί να εγγραφώ στη Σχολή Προτύπων ISO;

                          • Εξειδίκευση σε θέματα προτύπων των τροφίμων
                          • Απόκτηση της ικανότητας εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων
                          • Συμμετοχή στη βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής ασφαλών τροφίμων
                          • Κατανόηση των απαιτήσεων των αγορών εξαγωγής των τροφίμων
                          • Ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας των γνώσεών και του βιογραφικού σημειώματος
                          • Απεριόριστη χρονική πρόσβαση στις διαλέξεις των μαθημάτων
                          • Πρόσβαση σε εκατοντάδες σελίδες σημειώσεων
                          • Προσιτό το κόστος των διδάκτρων
                          • Δείτε στις καρτέλες παραπάνω τα σεμινάρια που περιλαμβάνει το πακέτο κατάρτισης:

ΙSO 22000 & H.A.C.C.P

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 4 ώρες

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1:

To σύστημα HACCP

Διάλεξη 1: Εισαγωγικά στοιχεία

Διάλεξη 2: Γιατί να εφαρμόσω HACCP;

Διάλεξη 3η: Φυσικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 4η: Χημικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 5η: Βιολογικοί κίνδυνοι

Διάλεξη 6η: Οι 7 αρχές του HACCP

Διάλεξη 7η: Η πρώτη αρχή

Διάλεξη 8η: Η δεύτερη αρχή

Διάλεξη 9η: Η τρίτη αρχή

Διάλεξη 10η: Η τέταρτη αρχή

Διάλεξη 11η: Η πέμπτη αρχή

Διάλεξη 12η: Η έκτη αρχή

Διάλεξη 13η: Η έβδομη αρχή

Διάλεξη 14η: Το σχέδιο HACCP

Διάλεξη 15η: Σχηματισμός ομάδας

Διάλεξη 16η: Περιγραφή προϊόντος

Διάλεξη 17η: Καθορισμός προβλεπόμενης χρήσης

Διάλεξη 18η: Διάγραμμα ροής

Διάλεξη 19η: Επιτόπια επιβεβαίωση διαγράμματος ροής

Διάλεξη 20η: Επιτόπια επαλήθευση διαγράμματος ροής

Διάλεξη 21η: Εμπόδια κατά την εφαρμογή του HACCP

Διάλεξη 22η: Προαπαιτούμενα προγράμματα

Διάλεξη 23η: Ορθές παρασκευαστικές πρακτικές

Διάλεξη 24η: Έλεγχοι παραγωγής και διαδικασιών

Διάλεξη 25η: Μέτρα ελέγχου

Διάλεξη 26η: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα HACCP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2:

Το πρότυπο ISO 22000

Διάλεξη 27η: Εισαγωγικά

Διάλεξη 28η: Η εφαρμογή του ISO 22000

Διάλεξη 29η: Πλεονεκτήματα του ISO 22000

Διάλεξη 30η: Λεξιλόγιο και όροι ISO 22000

Διάλεξη 31η: Εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ)

Διάλεξη 32η: Τεκμηρίωση ΣΔΑΤ

Διάλεξη 33η: Υπευθυνότητα διοίκησης

Διάλεξη 34η: Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων

Διάλεξη 35η: Εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία

Διάλεξη 36η: Έκτακτες καταστάσεις

Διάλεξη 37η: Ανασκόπηση διοίκησης

Διάλεξη 38η: Διαχείριση πόρων

Διάλεξη 39η: Σχεδιασμός και υλοποίηση ασφαλών προϊόντων

Διάλεξη 40η: Προκαταρκτικά βήματα ανάλυσης επικινδυνότητας

Διάλεξη 41η: Διεξαγωγή ανάλυσης επικινδυνότητας

Διάλεξη 42η: Καθιέρωση Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων

Διάλεξη 43η: Υιοθέτηση Σχεδίου HACCP

Διάλεξη 44η: Επικαιροποίηση εγγράφων, ιχνηλασιμότητα και σχέδιο επαλήθευσης

Διάλεξη 45η: Έλεγχοι μη συμμόρφωσης-Διορθωτικές ενέργειες

Διάλεξη 46η: Επικύρωση ΣΔΑΤ-Επαλήθευση ΣΔΑΤ-Εσωτερική επιθεώρηση-Βελτίωση ΣΔΑΤ- Επικαιροποίηση

Διάλεξη 47η: Τεκμηρίωση προτύπου-Έγγραφα

Διάλεξη 48η: Είδη & διαδικασία επιθεωρήσεων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3:

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ISO 22000 & HACCP

Διάλεξη 49η: Αντιστοιχίσεις μεταξύ HACCP και ISO 22000

Διάλεξη 50η: Το νέο πρότυπο ISO 22000

Εισαγωγή στο ISO 14001

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 4 ώρες

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Διάλεξη 1η: Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και επιπτώσεις

Διάλεξη 2η: Κόστος ανάπτυξης Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Διάλεξη 3η: Έννοιες και ορισμοί

Διάλεξη 4η: Ενότητες Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Διάλεξη 5η: Χαρακτηριστικά ISO 14001

Διάλεξη 6η: Εφαρμογή ISO 14001

Διάλεξη 7η: Περιβαλλοντική Πολιτική

Διάλεξη 8η: Εντοπισμός Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων

Διάλεξη 9η: Προγράμματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Διάλεξη 10η: Αρμοδιότητες, Εκπαίδευση, Επικοινωνία, Τεκμηρίωση

Διάλεξη 11η: Λειτουργία, Έλεγχος, Διορθώσεις, Μη συμμόρφωση

Διάλεξη 12η: Αρχεία, Επιθεωρήσεις, Ανασκόπηση Διοίκησης

Διάλεξη 13η: Από το ISO 14001:2004 στο ISO 14001:2015

Διάλεξη 14η: Διαχείριση αποβλήτων-Γενικά

Διάλεξη 15η: Διαχείριση αποβλήτων ξενοδοχείων και αγροτουρστικών μονάδων

Διάλεξη 16η: Διαχείριση αποβλήτων μονάδων υγείας

Διάλεξη 17η: Διαχείριση αποβλήτων ζωοτροφών

ISO 9001 & Περιβαλλοντική Ασφάλεια

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 8 ώρες

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1:

Εισαγωγικές έννοιες

Η γενική έννοια της Ποιότητας

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ)

Παρουσίαση του ISO 9001

Οι οχτώ θεμελιώδεις αρχές της διαχείρισης ποιότητας

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2:

Ανάλυση των κυριοτέρων παραγράφων ISO 9001

Γενικές απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας

Ευθύνη της Διοίκησης

Διαχείριση Πόρων (Ανθρώπινο Δυναμικό, Υποδομή και Περιβάλλον Εργασίας)

Υλοποίηση του προϊόντος

Μέτρηση, ανάλυση και βελτίωση

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3:

Η μετάβαση στο ISO 9001:2015

Το πρότυπο ISO 9001:2008 και το νέο πρότυπο ISO 9001:2015

Οι αλλαγές στο νέο πρότυπο ISO 9001:2015

Η διεργασιακή προσέγγιση

Η βελτίωση και η συνεχής βελτίωση

Η διαχείριση των σχέσεων

Απαιτήσεις που καταργήθηκαν στο νέο πρότυπο ISO 9001:2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4:

Απαιτήσεις επιθεώρησης

Επιθεωρήσεις

Χαρακτηριστικά και στάδια επιθεωρήσεων

Σχεδίαση επιθεώρησης

Παράδειγμα επιθεώρησης ISO 9001

Χαρακτηριστικά & ικανότητες επιθεωρητή

Απαιτήσεις ειδικής γνώσης και δεξιοτήτων επιθεωρητή Σ.Δ.Π.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

€ 50,00 ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 11 August 2018 08:23
Ταχυδρομική Διεύθυνση, Καρνεάδου 72, ΤΚ 16341, Ηλιούπολη, Ελλάδα | Τηλ: +302109963962